IS Nordic A/S blev grundlagt i december 2000 som hosting leverandør til større IT konsulenthuse, bl. a. Accenture, IBM og KMD. Vi hjælper vore kunder med design, transition og drift af store og forretnings-kritiske IT systemer.

Fra begyndelsen har vi været Oracle Partner. Derfor har vi i IS Nordic A/S stor ekspertise indenfor produkter såsom Oracle Database, Oracle Weblogic Suite, Oracle Linux og Oracle Solaris.

Men vi er ikke udelukkende Oracle! Vi driver også Linux- og Windows systemer, systemer på SPARC- og Intel-arkitektur, virtualiserede miljøer samt skræddersyede private-cloud løsninger.

IT drift er et meget spændende felt og et område, der er i konstant udvikling. Vi arbejder med et dedikeret software-udviklings-team, der kan levere det bedste indenfor server- og proces-automatisering. Dette giver vore kunder rettidig og dyb indsigt i deres systemer igennem Portaler, Real-Time Monitorering, alarmer og automatiserede rapporter. Vores mål er ikke blot at gøre dit system robust, men også transparent og forståeligt.

Vores Services

IT Drift

Mere end bare hosting og backup.

Vi er stolte af vores evne til at tilbyde ikke blot stabil service, men dyb forståelse af dine produktionssystemer.

Private Cloud

OpenStack og Kubernetes.

Udstyr dit DevOps team med moderne IaaS og Paas teknologier som hostes i vores Danske data-centre.

Enterprise Arkitektur

Lad os bygge dit fundament.

Vi har i over 10 år hjulpet store virksomheder med at oprette og forbedre eksisterende Enterprise arkitekturer.

Test Services

Vi er specialiseret indenfor applikations- og performance-testing.

Vores konsulenter kan understøtte dig med test-ledelser samt automatisering og udførelse af enterprise applikations testing.